Participa al crowdfunding del nou disc de ELISMA i el rebrás abans que ningú

Sobre el projecte

Elisma acabem de gravar el tercer disc, i per això fem aquesta campanya de crowdfunding amb Verkami perquè entre tots ho poguem fer realitat. Participa y comparteix!!

 

ELISMA “SOMOS NOSOTROS LOS QUE HACEMOS ROCK”

La felicitat no és un estat, la felicitat són els moments feliços, i per això aquest món necessita més Rock and Roll! ¿VOLEU ROCK AND ROLL?!?!? Doncs ELISMA ens encarreguem d’això.

ELISMA, banda de Hard Rock de Girona fundada el 2011, estem a punt de treure el nostre tercer disc “Somos Nosotros Los Que Hacemos Rock” llançament que està previst al Març de 2018 per als nostres mecenes, i a l’Abril per a la resta de l’univers.

Gravat i mesclat a 41dB.Studio, Cassà de la Selva.
Produït pel reputat Francesc Agustí, junt amb la banda.
Masteritzat pel prestigiós Mika Jussila a Finnvox Studios, Finlandia.
I amb les fotografies i artwork de la cèlebre Elena Vilà.

Entra i participa

Sobre les recompenses

A més del format habitual en CD, tant del nou disc “Somos Nosotros” com dels dos anteriors “Andar” i “Mundo Inmundo”, el producte estrella d’aquesta campanya és el vinil. Una única edició limitada de 320 unitats en vinil de 180 grams, amb carpeta doble “gatefold” i paperbag 2 cares a tot color. En el que s’inclouen 11 cançons, de les quals una cançó extra única i exclusivament per aquesta edició en vinil.

I també us oferim tres models diferents de samarreta:

Samarreta de noi “Fruit of the loom” Talles de la S a la XXXL

Samarreta de noia “Fruit of the loom” Talles S, L, i XL

Samarreta de nen “Fruit of the loom” Talla 7-8 anys

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions seran destinades a la masterització, realització del nou videoclip, renovació de la web, promoció, despeses de fabricació i edició, i despeses d’enviament de les recompenses.

Calendari previst

Les entregues de les recompenses per als mecenes està prevista pel Març de 2018. I el posterior llançament del disc per a la resta de l’univers està previst pel 13 d’Abril de 2018.

Entra i participa