Nou disc de ELISMA Directo a Tu Casa

ELISMA publica el seu quart àlbum «Directo a Tu Casa» el 18 de novembre de 2020 a totes les plataformes digitals.

ELISMA Directo a Tu Casa

El Trio Gironí de Hard Rock ELISMA segueix augmentant el seu arsenal sonor, aquesta vegada amb un disc en directe titulat «Directo a Tu Casa» amb l’objectiu de seguir arribant al seu públic tot i no haver-hi gairebé concerts en aquest oblidable any 2020, i també per demostrar que si que es poden fer concerts de forma segura tot i estar en plena pandèmia.

El concert es va realitzar el passat 23 de Juliol a Girona amb totes les mesures de seguretat i higiene per a les 150 persones de públic assistent i tota la organització de l’esdeveniment. El concert, en el que s’inclouen 21 cançons dels tres anteriors àlbums, està produït, mesclat i masteritzat per Francesc Agustí a l’estudi 41dB.Studio de Cassà de la Selva.

El disc ja està disponible a totes les plataformes digitals.
Aquestes son algunes:
Spotifyhttps://bit.ly/ELISMA-Directo_a_tu_casa
Apple Musichttps://music.apple.com/es/album/directo-a-tu-casa-en-directo/1540946441
Youtube Musichttps://bit.ly/Elisma-Directo_a_tu_casa
Deezerhttps://www.deezer.com/es/album/183908402
Amazon Musichttps://music.amazon.es/albums/B08MV8RWWB
iTuneshttps://music.apple.com/es/artist/elisma/536524239
Tidal: 
https://tidal.com/album/161000475

Seguint fidels a la seva personalitat com a banda, la portada, disenyada per Elena Vilà, torna a mostrar el seu segell i marca d’identitat, aquesta vegada a sobre d’una partícula de virus Covid, i amb un títol ácidament irònic, «Directo a Tu Casa».

La banda no tenia plans de publicar un disc així aquest any, però es que ELISMA és un d’aquests grups que segueixen apostant pel Rock i per si mateixos tot i les adversitats. I que amb una bàsica formació de Rock son capaços d’arrasar, de sonar molt potent i tot i així de deixar constància d’una qualitat com a músics tremenda.

Elisma 1 web

#elisma #rocknroll #noudisc #directoatucasa