nou disc de elisma avanç de la portada titol i campanya

Que tal amics?
Elisma us presentem la nova portada del nou disc que portarà per títol “Somos Nosotros Los Que Hacemos Rock“. Disenyada per la cèlebre Elena Vilà.
Què us sembla?

elisma portada somos nosotros los que hacemos rock

Somos Nosotros Los Que Hacemos Rock” a més del títol del disc, també és una cançó que Elisma portem tocant als nostres concerts desde fa un temps, amb lo que potser ja et sona d’algo. O sinò mira aquest video en directe…

I per aquesta ocasió a més de l’habitual CD estem preparant una única edició limitada de 320 unitats en vinil de 180 grams, amb carpeta doble “gatefold” i paperbag 2 cares a tot color. En el que s’inclouen 11 cançons, de les quals una cançó extra única i exclusivament per aquesta edició en vinil.

elisma vinilo y cd

Els primers en poder tenir el disc abans de la data oficial de llançament sereu els que participeu en la campanya de crowdfundimg amb Verkami que començarà el proper 30 de Gener. I si realment teniu pensat fer-vos amb el disc, us agrairem que ho feu en els primers dies de campanya per així donar-li impuls.
Farem les entregues i enviaments per als mecenes al Març. I la data de llançament oficial per a la resta de l’univers serà el 13 d’Abril.

¡¡¡LLARGA VIDA AL ROCK AND ROLL!!!