Estrenem nou videoclip

Estem d’estrena!!

Avuí 21 de juny de 2018, dia de la música, estrenem el nou videoclip.

“Somos Nosotros Los Que Hacemos Rock”, aquest tema porta un missatge bastant eloqüent, de fet no parla de nosaltres, sinò que va dirigit a aquests personatges públics que viuen com si fossin estrelles del Rock, pero en comptes de fer-ho a través del Rock, cosa que no fan, ho fan a través del poder, el sotmetiment, la por, i la sumisió cap a la població, Y quin millor dia que avuí, dia de la música per estrenar aquest videoclip per dir-los que si es vol ser una estrella del Rock, el primer que s’ha de fer és ROCK, com fem nosaltres i tot el col.lectiu de músics rockers, amb valors totalment contraris als d’ells, com la creativitat, la llibertat d’expressió, l’art i la cultura, i en especial el Rock.

Visca la música, visca l’art i la cultura, i llarga vida al Rock!!

ELISMA gravem tots els nostres videoclips al barri, a Can Gibert del Pla, i a Santa Eugènia, Girona,  i aquest cop ho hem tornat a fer així. El video està rodat a l’auditori de l’espai Marfà. I després hi ha hagut una feina de recerca d’imatges d’arxiu per a combinar amb les tomes del rodatge, i el resultat és aquest:

Video realitzat per Julsproduccions.
Fotos: Elena Vilà

elisma rodatge videoclip elisma rodatge videoclip elisma rodatge videoclip 11 elisma rodatge videoclip 12 elisma rodatge videoclip