Col.laboracions especials

ELISMA13 Ja ho tenim tot a punt per entrar a gravar!!

Un munt de noves cançons que no només conformaran aquest nou àlbum al que hem anomenat “Mundo Inmundo”, sinó que també tenim preparats alguns singles, i alguna que altra sorpresa que molt aviat anireu coneixent.
Ens n’anem Madrid, a l’estudi del gran Alfonso Samos, que és qui estarà als controls, en la mescla, i en la producció juntament amb la banda.

I estem molt contents de poder anunciar-vos que tenim unes col·laboracions molt especials per al tema que tancarà aquest nou disc, “La Gran Jam”, que està dedicat a aquestes grans figures de la història del Rock que ja han passat a millor vida, i que ens han deixat tan gran llegat. I per aquest homenatge tindrem les aportacions guitarrístiques d’Alberto Cereijo, Juan Flores”Chino”, Fredy Fresquet, Conan CarmonaMiguel Pino, David Muñoz”Gnaposs”, Rafel Bazaga, Jordi Carles, Xavier Soranells, Lluis Figueras, Cris Oriol, i com no, Alfonso Samos.

També comptem amb l’especial col·laboració de la nostra gran amiga Gabrielle De Val, que aportarà algunes veus i cors en alguna de les cançons.

Estem molt il·lusionats i motivats per començar aquest nou cicle de la banda i donar-li aquest nou impuls entre tots. Durant el mes de Juliol començarà la campanya de crowfunding que estem preparant amb Verkami per poder dur a terme tot això juntament amb vosaltres, ja que el vostre suport també serà la clau de l’èxit d’aquest projecte.

LLARGA VIDA AL ROCK AND ROLL!