Elisma 4

BIOGRAFIA

– ELISMA és un “power trío” de Rock and Roll liderat per Ismael Berengena, que juntament amb el seu germà Rubén Berengena a la bateria y el baixista Gerard Cantero ofereixen un potent i imparable show ple d’energia y actitud.

La banda es va formar al 2011 per la gravació del seu primer disc “andar” amb algunes velles cançons que tenia Ismael. Juntament amb el baixista Alex Morell comencen a girar per Catalunya y Espanya a l’any 2012 i 2013.
Al 2014 publiquen el seu segon disc “Mundo inmundo” en el que col.laboren dotze guitarristes de primera línia a nivell estatal com Alberto Cereijo (Los Suaves), Juan Flores “Chino” (Sinkope), Miguel Pino (Exceso), David Muñoz “Gnaposs”, etc.
Al 2015 segueixen girant, participen en alguns festivals y comparteixen escenari amb bandes com Barón Rojo, Porco Bravo, The Godfathers…
Al 2016 s’incorpora el baixista Gerard Cantero i sense deixar de fer concerts, treballen a les noves cançons del seu tercer disc “Somos Nosotros Los Que Hacemos Rock” que publiquen a l’abril de 2018.
Al 2020 publiquen el seu quart àlbum, “Directo a tu casa” un directe gravat en plena pandèmia que recopila 21 temes de tota la seva discografia.
I al 2022 realitzen el seu darrer concert com a amfitrions a la setena edició del Santa Eugènia Rock Fest, tancant un cicle de més d’un centenar de concerts al llarg de tota una dècada plena d’aventures, quilòmetres, amics, experiències i aprenentatges. Tot i això, el trio no es retira, ja que continuen treballant junts en altres projectes com The Seventies, fent versions de Hard Rock dels ’70, i també a Rock Per Xics, un espectacle per a públic infantil i familiar per seguir fent bon Rock and Roll i transmetre la cultura i valors del Rock a les noves generacions, que està agafant molta força i creixent ràpidament. I és per això, per donar pas i focus als nous projectes, que han decidit fer aquest pas, deixant ELISMA en “standby”. I qui sap, potser més endavant es tornarà a reprendre el projecte per alguna ocasió especial. El temps ho dirà.

Llarga vida al ROCK AND ROLL!!

ROCK PER XICS

THE SEVENTIES

ELISMA  son:

Ismael Berengena – guitarra i veu

isma-web

Rubén Berengena – bateria i cors

Ruben-web

Gerard Cantero – baix i cors

gerard-web