Elisma 4

BIOGRAFIA

ELISMA és un “power trío” de Rock and Roll liderat per Ismael Berengena, que juntament amb el seu germà Rubén Berengena a la bateria y el baixista Gerard Cantero ofereixen un potent i imparable show ple d’energia y actitud.

La banda es va formar al 2011 per la gravació del seu primer disc “andar” amb algunes velles cançons que tenia Ismael. Juntament amb el bajista Alex Morell comencen a girar per Catalunya y Espanya a l’any 2012 i 2013.
Al 2014 publiquen el seu segon disc “Mundo inmundo” en el que col.laboren dotze guitarristes de primera línia a nivell estatal com Alberto Cereijo (Los Suaves), Juan Flores “Chino” (Sinkope), Fredy Fresquet (Banzai), Miguel Pino (Exceso), David Muñoz “Gnaposs”, etc.
Al 2015 segueixen girant, participen en alguns festivals y comparteixen escenari amb bandes com Barón Rojo, Porco Bravo, The Godfathers…
Al 2016 s’incorpora el baixista Gerard cantero i treballen en les noves cançons del que será el seu tercer disc.

Descarregar Dossier

ELISMA  son:

Ismael Berengena – guitarra i veu

isma-web
Ismael va néixer a l’any 1976 i porta mes de 25 anys pujant als escenaris, acumulant experiència principalment en bandes de Rock. Ha gravat una quinzena d’àlbums en diferents bandes. Destaca a la seva carrera, els seus sis anys a la banda tribut a AC / DC The Bon Scott Band fent d’Angus Young en mes de 300 concerts. És professor de guitarra, solfeig i harmonia i és l’autor de tota la música i lletres de ELISMA.

Rubén Berengena – bateria i cors

Ruben-web
Rubén va néixer a l’any 1974. Ha titulat seus estudis en diferents escoles i conservatoris, i exerceix de professor en diferents escoles, i per compte propi. Ha estat el bateria d’artistes com Santiago Auserón, i molts més… Ha estat el bateria en els millors musicals tant a Madrid com Barcelona durant molts anys. És músic de sessió i ha gravat les bateries en més de 100 discs. I és endorser de les marques DMJDrums, Impression Cymbals, i TocSticks.

Gerard Cantero – baix i cors

gerard-web
Gerard va neixer a l’any 1979. Va obtenir el Grau Superior de Música Moderna al Conservatori Liceu al 2010. Va ser becat per Berklee University College al 2007. Treballs destacables, Grease, el musical, Manu Guix, La Carrau, Rauxa, Macedònia (Co-fundador), Guillamino, etc. Ha grabat mes de 15 discos. És multiinstrumentista i profesor de música.